YUMURTALIK KİSTİ POLİKİSTİK OVER SENDROMU İÇİN SOĞAN KÜRÜ

yumurtalık kisti

İBRAHİM SARAÇOĞLU

Yumurtalık kisti-polikistik over için kuru soğan kürü:

Vajinal akıntı için soğan suyu kürü aynı zamanda erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır..

Soğan suyu kürü :


1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 3. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.





17 yorum:

  1. slm bnde yeni ewliyim.polikistik over hastalıgım war fakat adetlerim cok düzenli 28 günde bir.kilo problemim yok gayet normal.tüylenme yok sadece gebe kalamıyorum..bu cok kötü bir durum

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Bu soğan kürünü denemenizi tavsiye ederim.

    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  3. bende de polikistik over sendromu vardı. tüylenme ve adet düzensizliği oluyordu ama şimdi 5 aylık hamileyi çok şükür. 1yıl tetavi ve soğan küründen sonra hamile kaldım.

    YanıtlaSil
  4. adetten sora 7. gün başlayıp kaç gün devam edicez soğan kürüne diğer hastalanmaya 10 gün kalana kadar mı zaten ilk hastalıktan 7 gün sora başlayıp ikinci hastalığın 10 gün kalana kdr devam edersek arada 1 hafta falan kalıo ???

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Ziyaretçi,
    "adetten sora 7. gün başlayıp kaç gün devam edicez soğan kürüne"

    Adetiniz bittikten sonra, 7 gün bekleyip, sonra küre başlamalısınız, ve bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere devam etmelisiniz, her defasında taze olarak hazırlayın.
    Ondan sonra yeni adet döneminizi bekleyin, yani 2. adet dönemi oluyur, ve o adet dönemine göre 3. adet dönemini belirleyin.
    Ve 3. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız. (bence 5-7 gün değilde, 10 gün boyunca devam edin)
    Eğer 3. adet döneminizi belirleyemiyorsanız, 2. adet döneminin siklusun, 18. günü küre başlayın.

    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  6. sadece 2 ay yapmam yeterli olurmu? teşekkür ederimm bilgilendirdiğiniz için.

    YanıtlaSil
  7. Mehraba,
    "sadece 2 ay yapmam yeterli olurmu?"

    Kişiden kişiye değişebiliyor, kimi 2 ayda tüm kistlerden kurtulabiliyor, kimisinede daha fazla bir zaman gerekebilir.Eğer uzun bir zamandan beri kistler varsa, genelde daha fazla kür gerektiriyor.
    En iyisi 2 aydan sonra bir kistleri kotrol ettirin, ve gerekirse küre 2-3 ay daha devam edin.

    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  8. mrb bnm de polikistik overm vr tdvi gruorm hala da bi gelişme yk gne gç oluorm adetimi bu soğan kuru grckten işe yrıo mu eğer soğan kürünü düzenli olarak kullanırsam dktora gtmama grk vr mı ?

    YanıtlaSil
  9. ben 18 yaşındayım 4 yıldır polikistik overim var bir kaçyıl önce soğan suyunu içince adet görüyodum ama şimdi 15 gün devam ediyroum yinede göremiyorum bir yanlişlık mı yapıyorum acaba

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,
    "ben 18 yaşındayım 4 yıldır polikistik overim..."

    Kürü söylendiği gibi uyguladıysanız, hata yapmamışsınızdır.
    Bazen adetin geri gelmesi için kür bir kaç kere üst üste denenmeli.
    15 gün arayla, 15 günlük bir kür daha deneyin.

    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  11. ne kullanirsam kullanayım bu hastalıktan asla kurtulamayacağım söyleniyor bunu söyleyen doktorların kendisi hatta bunun bir hastalık olarak görülmediğini söylüyorlar bukadar kötü ve ağır belirtileri olan birşeyi nasıl hastalık kabul etmezler 19 yaşındayım aylarca hormon tedavisi gördüm tedavi sırasında belirtiler hafifliyor ama tedavi bittikten sonra herşey başa dönüyor ömrümün sonuna kadar ilaç mı kullanıcam ayrıca soğan kürünü denedim ama bırakınca herşey başa dönüyor tamamen kurtulmam mümkün değil mi

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,
    "tamamen kurtulmam mümkün değil mi"
    Malesef şimdilik bu hastalıktan (bence bir hastalık olarak tanınmalı, sadece semptom olarak değil) tamamen kurtulmak mümkün değil.
    Hormonal tedaviler ile hastalık kontrol edilir, ama bu tedaviler sonlandırıldığında semptomlar geri başlar...

    Inşallah bir gün tam bir tedavi bulunur.

    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  13. sayın hocam öncelikle Allah sizden razı olsun hayatımıza kattığınız faydalı çalışmalarınız için.bende yeni başlıcam kür e fakat kararsız kaldıgım konu soganı kabuguylamı kaynatmalıyız...teşekkürler.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    "sayın hocam öncelikle Allah sizden razı olsun hayatımıza...soganı kabuguylamı kaynatmalıyız"

    Öncelikle İ.Saraçoğlu olmadığımı söylemek istiyorum, bu sitede bulunan tüm bilgiler paylaşma amacıyla yayınlandı.

    Küre gelince, soğan kabuksuz kaynatılmalı.

    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  15. slm arkadaşlar soğam kürüğü dediğiniz soğanın kendisimi yoksa soğanın başka bir yerimi ???

    YanıtlaSil
  16. SLM
    SOĞANIN KENDİSİ

    YanıtlaSil
  17. merhabalar ben 33 yaşındayım iki hafta önce muayaene oldum yumurtalıklarımın biraz büyük olduğunu söyledi doktor ayrıca mantrımda varmış simer testi aldı sonucu temiz cıkmadı hücresel değişiklikler varmış...şimdilik ilaç kulanıyorum ama çok endişeliyim kanser baslangıcında oluyormuş hücresel değişiklikler..bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

    YanıtlaSil